Winteropfriscursus Goes & gratis proefles 13 december

Winteropfriscursus van 9 lessen – start 8 en 10 januari 2019
Wil je je Frans een korte maar krachtige opfrisbeurt geven? Dat kan met deze 9-delige cursus van 1,5 uur. Afhankelijk van je niveau stroom je in bij één van de groepen die eind september gestart zijn. De lessen zijn op dinsdag- en donderdagavond en er zijn 3 niveaus: beginners (donderdag), A1 laag en A1 hoog (dinsdag). In het lesrooster hieronder vind je de tijden. De lessen lopen van begin januari tot half maart. Voor de precieze data, zie de les- en vakantieroosters hieronder.

Gratis proefles op donderdag 13 december
Op donderdagavond 13 december kan iedereen van 20.45 – 21.45 uur gratis kennis komen maken met de leuke, dynamische en bijzonder effectieve werkwijze van Vrolijk & Frans. De inloop is vanaf 20.30 u en het is aan de Kastanjestraat 289 in Goes. Stuur vooraf even een mailtje naar goes @ vrolijkenfrans.nl om te laten weten dat je komt.