V&F Goes

May van den Broek – Vrolijk & Frans Goes

“Het was het afgelopen jaar zo leuk en leerzaam. Ik wil door :)”
Anneke Ruijsbroek, Kortgene

“Het ‘speelse’ model van de cursus vond ik erg prettig en ook het actieve meedoen. De lessen zitten erg leuk in elkaar. Aandacht voor regionale producten met proeverij. Erg leuk.”
Sal Colpaert uit WissenkerkeBienvenue! Vrolijk & Frans Goes is:

  • écht Frans leren
  • mét plezier
  • zónder stampen.

Welkom op onze pagina met informatie over onze Vrolijk & Franse lessen in Zeeland. May van den Broek verzorgt de lessen in Goes.

Inschrijving en cursusbedrag
Het cursusbedrag voor 20 lessen is 294 euro ; dit bedrag is inclusief digitaal lesmateriaal, leesboekje en elke les iets proeven uit Frankrijk of een Franstalig land. Als je later instroomt, betaal je een navenant deel van de cursus, inclusief al het lesmateriaal voor 20 lessen.

De inschrijving is gesloten; op dinsdag om 20.30 u is er evt. nog plek voor een latere instromer in de A1 laag groep

Niveau
Er zijn lessen voor beginners en voor licht gevorderden (A1) en iets verder gevorderen (A2).   Meet hier je niveau

Schrijf je snel en gemakkelijk in via deze knop: Inschrijving Vrolijk & Frans Goes

Leslocatie
De cursus vindt plaats aan de Kastanjestraat 289 in Goes

Informatie & contact
Als je meer  informatie wilt of bijvoorbeeld wilt overleggen over je niveau, neem dan telefonisch contact op met de docente May van den Broek op 06-12924483 of stuur een email naar goes @ vrolijkenfrans.nl

Lesrooster Goes 2021/22 – onder voorbehoud

DagTijdNiveauLocatieStartAantal x
Dinsdag 18.45-20.15A1hoog/A2Kastanjestraat 289, Goes21-09-202120
Dinsdag 20.30-22.00A1 laagKastanjestraat 289, Goes21-09-202120
Donderdag
Donderdag 20.00-21.30Beginners=VOLKastanjestraat 289, Goes23-09-202120

Les- en vakantierooster Vrolijk & Frans Goes 2021/22

Docente Vrolijk & Frans Goes
De lessen in Goes worden gegeven door mij, May van den Broek-de Bruijn, geboren en opgegroeid in Hoogstraten, België. Al vanaf mijn jeugd ligt mijn passie bij het leren en bezig zijn met taal. Ik vind alle talen leuk en interessant, maar Frans, Frankrijk en de Franse cultuur hadden al snel een streepje voor. Toen ik rond mijn zeventiende in de zomervakantie au pair was in Bretagne bij een gezin uit Parijs, is mijn liefde voor het Frans en Frankrijk ontstaan. In 1988 ben ik als licentiaat vertaler Frans en Duits afgestudeerd in Antwerpen. Sinds 1989 woon ik met veel plezier met mijn gezin in Zeeland. Vanaf 2004 werk ik als zelfstandig vertaler bij mijn eigen bedrijf FDN Vertalingen. Met het doel wat meer afwisseling te creëren in mijn werk ben ik in 2013 gestart met de deeltijdopleiding docent Frans aan de Hogeschool Rotterdam en ben ik in contact gekomen met Alike Last en de van oorsprong Amerikaanse TPRS-methode om via verhalen talen aan te leren. Dit sprak mij bijzonder aan en zodoende ben ik in 2015 gestart met het geven van Franse lessen aan volwassenen met deze methode.

Wat zeggen de cursisten over Vrolijk & Frans Goes?

“Op een leuke, ongedwongen wijze bezig zijn met Frans. Ik vond dit prettiger te combineren met gezin en werk dan “moeten” leren en huiswerk. Unieke leerstof, origineel. Het meenemen van boekjes/films is erg prettig. ”
Esther uit Kapelle

“Weer veel geleerd. En in Frankrijk (die ene dag in Duinkerke) bleek het ook praktisch te zijn.”
Rian, 53 jaar

Hier lees je meer over de Privacyverklaring van Vrolijk & Frans Goes