V&F Den Haag e.o.

Docente Vrolijk & Frans Den Haag e.o.                 Annelies Haverkort

Bienvenue! Welkom op onze nieuwe pagina met informatie over onze Vrolijk & Franse lessen in Den Haag e.o.. Docente Frans Annelies Haverkort verzorgt de lessen. 

Gratis proefles
Op dinsdag 10 september kun je om 20.00 uur naar de gratis kennismakingsles komen i.v.m. de cursussen die begin januari 2019 starten. De locatie wordt uiterlijk begin september bekend gemaakt. Wil je deelnemen? Meld je dan aan bij de docente Annelies Haverkort via denhaag @ vrolijkenfrans.nl.

Start lessen Den Haag e.o.
Nieuwe lessen Vrolijk & Frans in Den Haag e.o. starten begin januari 2019.

Lessen en lesmateriaal
De 20-delige cursussen Vrolijk & Frans bestaan uit lessen van 1,5 uur; hierbij krijg je digitaal lesmateriaal dat elke week aangevuld wordt, een leesboekje en elke les proeven we een andere bijzondere specialiteit uit Frankrijk of uit een Franstalig land. 
De lessen zijn op maandag en dinsdag.
Er zijn lessen voor beginners en voor de ERK niveaus A1, A2 en B1. Meet hier je niveau

Leslocatie
Volgt later; maandagochtend Voorburg en dinsdagavond Den Haag.

Inschrijving & cursusbedrag
Het cursusbedrag voor 20 lessen is 295 euro ; dit bedrag is inclusief (digitaal) lesmateriaal, leesboekje en elke les iets proeven uit Frankrijk of een Franstalig land.
Schrijf je hier in voor Vrolijk & Frans Den Haag e.o.

N.B. De inschrijving sluit vrijdag 21 december

Informatie & contact
Als je meer  informatie wilt of bijvoorbeeld wilt overleggen over je niveau, neem dan telefonisch contact op met de docente Annelies Haverkort op 06-54373622 of stuur een email naar denhaag @ vrolijkenfrans.nl

Lesrooster Den Haag 2018/2019 

Dag Tijd Niveau Locatie Start Aantal x
Maandag

Maandag

Dinsdag

10.30-12.00

18.30-20.00

18.30-20.00

A2/B1

A1

A2

Voorburg

Voorburg

Den Haag

  20

20

14

Docente Vrolijk & Frans Den Haag e.o.
Bonjour !
Al op de middelbare school was Frans mijn lievelingsvak. De methode heette ‘La plus belle langue’ en was vooral gericht op grammatica en vertalen. Ik miste het luisteren en spreken en om toch zoveel mogelijk Frans te horen, luisterde ik veel naar Franstalige muziek. De keuze was al snel gemaakt voor de studie Franse Taal- en Letterkunde in Leiden. Daarna heb ik 5 jaar gewerkt bij de Franse Ambassade in Den Haag en ik merkte al snel dat onderdompeling in de taal fantastisch werkt voor de taalverwerving. Uiteindelijk droomde ik zelfs in het Frans en genoot van de Franse cultuur.
Drie kinderen later, wilde ik me laten omscholen tot docente Frans en heb ik de Lerarenopleiding in Rotterdam gedaan. Tijdens mijn loopbaan ben ik als docent in aanraking gekomen met TPRS en heb ik kennis gemaakt met Alike Last. Deze methode sluit precies aan bij mijn eigen ervaringen met taalverwerving. Na vele jaren ervaring in het middelbaar onderwijs, maak ik nu de overstap naar Vrolijk & Frans TPRS en hoop ik hetzelfde plezier en enthousiasme te kunnen overbrengen op anderen bij het leren begrijpen en spreken van ‘La plus belle langue’, het Frans.

A bientôt à Voorburg, tout près de La Haye, Annelies Haverkort