V&F Amersfoort

Claudia Gasbarre – Vrolijk & Frans Amersfoort

Bienvenue! Vrolijk & Frans Amersfoort is:

  • écht Frans leren
  • mét plezier
  • zónder stampen.

Welkom op onze pagina met informatie over onze Vrolijk & Franse lessen in Amersfoort. Claudia Gasbarre verzorgt de lessen Vrolijk & Frans Amersfoort.

De lessen zijn eind september begonnen; in een paar groepen zijn nog wat plekjes vrij. Informeer, als je nog in wilt stromen!

Niveau
Er zijn lessen voor:
beginners / faux-débutants (nog net geen A1) / gevorderen (A2) en conversatielessen voor B1 

Inschrijving en cursusbedrag
Het cursusbedrag voor 20 lessen is 335 euro ; dit bedrag is inclusief digitaal lesmateriaal, leesboekje en elke les iets proeven uit Frankrijk of een Franstalig land. Als je later instroomt, betaal je een navenant deel van de cursus, met apart al het lesmateriaal voor 20 lessen.

Leslocatie
De cursus op loopafstand van station Amersfoort centraal [adres volgt na inschrijving]

Informatie & contact
Als je meer  informatie wilt of bijvoorbeeld wilt overleggen over je niveau, neem dan telefonisch contact op met de docente Claudia Gasbarre op 06-22621390 of stuur een email naar vrolijkenfransamersfoort @ gmail.com

Lesrooster Amersfoort 2023/24
nnbt – op het inschrijfformulier kun je aangeven welke tijden en dagen jij kunt: niveaus Beginners, A1 en A2

DagTijdNiveauLocatieStartAantal x
Dinsdag  18.45-20.15 Débutants Amersfoort19-09-202320
Dinsdag  20.30-22.00 A2Amersfoort19-09-202320
Donderdag 09.30-11.00 A1Amersfoort21-09-202320
Donderdag11.15-12.45 B1 – conversatieAmersfoort21-09-202320
Claudia Gasbarre – Vrolijk & Frans Amersfoort

Docente Vrolijk & Frans Amersfoort
Mijn naam is Claudia Vuijk-Gasbarre. Van origine ben ik Française, ik kom uit Tahiti in Frans-Polynesië. Ik heb een universitaire opleiding gevolgd in Frankrijk, Spanje en Engeland in Talen en Handel. Na een tijd in marketing gewerkt te hebben, heb ik later besloten om mijn passie voor taal te volgen. Ik heb toen een opleiding gevolgd bij de Hogeschool Utrecht om taaldocent te worden.
Sindsdien geef ik al meer dan vijftien jaar les aan zowel volwassenen als kinderen en in bedrijven. In Nederland, Engeland en Singapore heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met verschillende school curricula en methodes.
Omdat je een taal leert om te communiceren, ben ik altijd op zoek naar nieuwe activiteiten om het leren van Frans interessanter en natuurlijker te maken. De methode die we met Vrolijk en Frans gebruiken sluit daar goed bij aan. Wil je ook Frans leren met plezier, dan zie ik je binnenkort in Amersfoort. A bientôt, Claudia

P.S. Ik geef ook Spaanse lessen met dezelfde methode als Vrolijk & Frans. Wil jij (ook) graag Spaans leren of ken jij iemand die graag Spaans wil leren op een leuke en speelse manier? Kijk dan eens hier!

Hier lees je meer over onze privacy verklaring voor Vrolijk & Frans [Privacyverklaring Vrolijk & Frans Amersfoort volgt nog]

Vrolijk & Frans Amersfoort – [Algemene Voorwaarden Vrolijk & Frans Amersfoort volgt nog]